fbpx
Marketing By Bulls

Wij zijn van 08.00 - 21.00 bereikbaar

BEREIK jouw DOELGROEP met

social media marketing

Wij helpen ondernemers om meer klanten te krijgen door de juiste doelgroep via social media te targeten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

waarom social media marketing?

Wij zijn erg enthousiast over
Social Media Marketing aangezien wij jouw doelgroep zeer specifiek kunnen targeten met het feit dat er veel mensen actief zijn op social media.

Wereldwijd zijn er maar liefst 2.8 miljard mensen actief op social media en spenderen gemiddeld zo’n 2,5 uur per dag op social media. 

Daarnaast kun je Social Media Marketing goed gebruiken om meer naamsbekendheid te creëren.

Waar wij voor staan

efficiënt je doelen behalen

meer leads

Wij doen er alles aan om zoveel mogelijke kwalitatieve leads te leveren en zijn altijd eerlijk en transparant over wat wel en niet haalbaar is!

Wij gaan een samenwerking aan met bedrijven waarin wij daadwerkelijk geloven en die veel groeipotentie hebben.

Binnen één maand resultaat

Binnen één maand zijn de eerste resultaten al te zien nadat de advertenties gelanceerd zijn.

Vervolgens werken wij naar de afgesproken doelstellingen.

efficiënte werkwijze

De samenwerking verloopt op alle vlakken altijd efficiënt zodat wij ons kunnen focussen op het behalen van resultaten en jij op het groeien van jouw onderneming.

tools die wij gebruiken

Veel bedrijven zetten in op social media, maar hebben geen goede strategie. Om dat te voorkomen bepalen wij tijdens het strategie gesprek wat de beste aanpak is en welke middelen nodig zijn om jouw doelgroep te bereiken.

Door in jouw digitale database te kijken weten we hoe jouw doelgroep zich online beweegt want 
meten = weten! 

Om het eindresultaat in beeld te brengen delen wij maandelijks een rapportage met de belangrijkste statistieken. 

Daarnaast wordt er een evaluatiemoment met jou ingepland om de campagne te evalueren en te kijken naar de werkzaamheden voor de komende periode.

Onze Diensten

Facebook Ads
Facebook is nog steeds het grootste sociale netwerk ter wereld. Adverteren op Facebook kan heel gericht waardoor wij met Facebook heel specifiek jouw doelgroep kunnen targeten.
Instagram Ads
Instagram is voor bedrijven een erg interessant medium om een jonge doelgroep te bereiken. Doordat Instagram hetzelfde systeem gebruikt als Facebook kunnen wij de jongeren op dezelfde manier targeten waardoor wij ook op Instagram jouw specifieke doelgroep kunnen bereiken.
Google Ads
Tijdens het googlen kies je vaak letterlijk ‘de eerste de beste’. Via Google Ads zorgen wij ervoor dat jouw website bovenaan staat.
Vorige
Volgende

Faq

Social media marketing is het gebruiken van social media platformen om producten, diensten of bedrijven te promoten onder specifieke doelgroepen.

Social media marketing zet je in als marketingstrategie, waarbij je een keuze maakt voor bepaalde social media kanalen en de manier waarop je deze inzet.

Een social media bureau zorgt voor een social media strategie, waarmee wij potentiële klanten naar je website halen.

Een social media marketing bureau kent alle ins en outs van social media en is als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden binnen de kanalen.

Wij focussen ons op het behalen van resultaten en jij op het groeien van jouw onderneming.

Dat kunnen wij niet zomaar zeggen. De kosten van social media marketing zijn namelijk van heel veel factoren afhankelijk, zoals de branche waarin je je bevindt, de huidige staat van je campagnes en de tactieken die wij moeten inzetten om het maximale uit jouw social media advertenties te benutten.

Als je een gratis advies gesprek bij ons boekt, brengen wij helemaal kosteloos de kansen en mogelijkheden van social media marketing voor jouw bedrijf in kaart én doen wij je een concreet samenwerkingsvoorstel, inclusief het kostenplaatje.

Horen wij snel van je?

Veel bedrijven denken dat ze social media marketing er ‘wel even bij kunnen doen’.

Als je het prima vindt om wat aan te rommelen, niet wakker ligt van een negatieve ROI/ROAS en het geen probleem vindt dat je minder tijd over hebt voor je eigen passie, dan kun je prima zelf aan de slag met social media marketing.

Maar heb je online groeiambitie, zie je de ROI/ROAS liever door het dak gaan en focus je liever op je klanten dan op de social media marketing? Dan is het slim om je social media marketing uit te besteden.

Return On Investment (ROI) geeft het rendement op jouw investering aan. Door de ROI te berekenen wordt er een duidelijk beeld gecreëerd hoe bepaalde marketing activiteiten presteren. 

De formule voor het berekenen van de ROI is: opbrengst / investering (kosten) x 100% = ROI

 

ROAS staat voor Return On Advertising Spend. ROAS geeft aan of de advertentie campagne winstgevend is en wat de investering heeft opgeleverd.

De formule voor het berekenen van de ROAS is: conversiewaarde / kosten = ROAS ratio

Samen online succes behalen?

Groei naar de next level. Wacht niet langer en neem direct actie.

Onze blog's

nl_NLDutch