fbpx
Marketing By Bulls

Wij zijn van 08.00 - 21.00 bereikbaar

Het gezicht achter
Marketing by bulls

Mike van Ginkel

Zijn innerlijke motivatie om de gedreven ondernemers te helpen komt voort uit het zien dat een groot deel kansen laten liggen. Zij gebruiken geen Social Media Advertenties, waardoor zij niet de gewenste aantal nieuwe klanten genereren

Mike is een consultant voor digitale marketing die zich primair richt op het helpen van  gedreven ondernemers bij het implementeren van online marketingstrategieën om het aantal nieuwe klanten dat ze genereren drastisch te verhogen.

Mike streeft ernaar om zijn bedrijf zo efficiënt mogelijk te maken.

Wat ze over

ons zeggen

Nuno de Brito
11/04/2022
Lees verder
Erg goed en eerlijk in de communicatie, reageert supersnel wat erg fijn werkt en als je erg actief wil zijn op social media dan heb je aan Mike een topper!
Rick Bierhuizen
8/01/2022
Lees verder
Sinds kort een samenwerking gestart met Marketing By Bulls voor mijn bedrijf De Sporterdammer. Tot nu toe ben ik erg tevreden. Controle houden is fijn als ondernemer, maar uitbesteden van specifieke taken aan een expert is nodig om te groeien. Mike denkt met mij mee, komt met initiatieven en behaald resultaat. Geen woorden maar daden noemen we het in Rotterdam.
Jannes Nydam
12/01/2022
Lees verder
Heel fijn geholpen door Mike! Hij heeft mij stap voor stap meegenomen door de wereld van marketing en ben meer als tevreden over het resultaat wat hij binnen 1 maand al wist te leveren. Een dikke 5!
Vorige
Volgende

Samen online success behalen?

Groei naar de next level. Wacht niet langer en neem direct actie.

nl_NLDutch