fbpx
Marketing By Bulls

Wij zijn van 08.00 - 21.00 bereikbaar

Het gezicht achter
Marketing by bulls

Mike van Ginkel

Zijn innerlijke motivatie om ondernemers binnen de health en beauty branche te helpen komt voort uit het zien dat een groot deel kansen laten liggen. Zij gebruiken geen Social Media Advertenties of niet op de juiste manier, waardoor bedrijven binnen de health en beauty branche niet de gewenste aantal nieuwe klanten binnen krijgen

Mike is een consultant voor digitale marketing die zich primair richt op het helpen van gedreven health en beauty ondernemers bij het implementeren van online marketingstrategieën.

Met als doel om het aantal nieuwe klanten dat het bedrijf genereert drastisch te verhogen.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat ze over

ons zeggen

Nuno de Brito
11/04/2022
Lees verder
Erg goed en eerlijk in de communicatie, reageert supersnel wat erg fijn werkt en als je erg actief wil zijn op social media dan heb je aan Mike een topper!
Rick Bierhuizen
8/01/2022
Lees verder
Sinds kort een samenwerking gestart met Marketing By Bulls voor mijn bedrijf De Sporterdammer. Tot nu toe ben ik erg tevreden. Controle houden is fijn als ondernemer, maar uitbesteden van specifieke taken aan een expert is nodig om te groeien. Mike denkt met mij mee, komt met initiatieven en behaald resultaat. Geen woorden maar daden noemen we het in Rotterdam.
Jannes Nydam
12/01/2022
Lees verder
Heel fijn geholpen door Mike! Hij heeft mij stap voor stap meegenomen door de wereld van marketing en ben meer als tevreden over het resultaat wat hij binnen 1 maand al wist te leveren. Een dikke 5!
Stijn Hulsebos
17/12/2022
Lees verder
Ik ben in januari 2022 gestart met Mike. Hij is een topgozer wie overal in mee denkt en is zeer flexibel en is altijd te bereiken wanneer je hem nodig hebt en hij brengt onze sportschool op een next level.
De laatste maanden vanaf augustus tot aan nu December 2022 ging het nog harder met de aanvoer van leden nog een grotere plus in de omzet. Mijn complimenten naar Mike toe ... Topper in wording.

Kortom Mike levert en zorgt voor kwaliteit en brengt waar voor je geld.

Ik beschouw Mike van Ginkel als mijn vaste marketeer. Hij doet inmiddels ook andere projecten voor mij en dit loopt ook erg goed.
Sigrid Winter
17/12/2022
Lees verder
Ik werk sinds 6 maanden samen met Mike. Dit is zeker niet mijn eerste marketeer, maar wel de eerste die in deze korte tijd zeer veel gerealiseerd heeft. De kwalitatieve leads stromen binnen.

De communicatie verloopt zeer vlot, en aangenaam. Stel je een vraag, heb je binnen een paar uur reactie en vaak al onmiddellijk een oplossing of gebeurt de aanpassing zeker binnen de 24 uur.

Ik ben FAN!
Wilma van Doormaal
17/04/2023
Lees verder
Ongelooflijk tevreden over de service en opvolging van Marketing by Bulls! De campagnes voor onze sportstudio werden in nauw overleg zorgvuldig opgemaakt. Na de lancering op verschillende social media platforms werden de statistieken erg nauwkeurig opgevolgd en steeds opnieuw bijgesteld. Dit resulteerde voor ons in een grote toestroom van kwaliteitsvolle leads. Zo succesvol dat we de campagne zelfs even op pauze gezet hebben.

Ook de communicatie met zaakvoerder Mike Van Ginkel verlief erg aangenaam, professioneel en vlot! Wij zijn fan!

Jasmien en Wilma, Studio SportOpMaat
Inge Blaauw
09/04/2023
Lees verder
Top marketing bureau! Goede communicatie en duidelijke afspraken. Komen afspraken na.

Fijne samenwerking!
Vorige
Volgende

Samen online success behalen?

Groei naar de next level. Wacht niet langer en neem direct actie.

nl_NLDutch