fbpx

de Werkwijze Van Een
Succesvolle Campagne

Stap 1

Adviesgesprek

We starten met een gesprek om te kijken hoe je er nu voor staat en wat jouw doelstellingen zijn. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden hoe wij jouw doelstellingen kunnen behalen.

Wij geven je helemaal kosteloos een concreet samenwerkingsvoorstel hoe we samen jouw online succes kunnen vergroten, inclusief het kostenplaatje.

Stap 1
Stap 2

Inwerkproces

Zodra wij beide een akkoord hebben gegeven voor een geweldige samenwerking, volg je in deze fase alle stappen in onze efficiënte inwerkproces waardoor wij binnen no-time over alle benodigde informatie beschikken en alle tools optimaal zijn geïmplementeerd.

Stap 2
Stap 3

kick-off gesprek

Nadat alles ready-to-go is bedenken we een strategie, gebaseerd op de doelstellingen en de nieuwste trends.
Dit is het fundament waarop wij de komende maanden onze werkzaamheden gaan uitvoeren.

Stap 3
Stap 4

lancering van de campagnes

Het moment is aangekomen! Wij gaan aan de slag met de campagnes en deze worden gelanceerd. De eerste resultaten zullen snel zichtbaar zijn nadat de campagnes gelanceerd zijn.

Stap 4
Stap 5

campagnes optimaliseren

De campagnes staan live en de eerste werkzaamheden zullen zijn vruchten afwerpen. Bezoekersaantallen zullen toenemen en gewenste interactie zal steeds meer plaatsvinden.

Wij monitoren dagelijks alle resultaten en sturen bij waar nodig is. Op deze momenten kijken wij naar de mogelijkheden om het één en ander te verbeteren.

Stap 5
Stap 6

evaluatie gesprek om de 30 dagen

Nadat wij begonnen zijn met de werkzaamheden wil je daarvan natuurlijk ook op de hoogte worden gehouden.

Maandelijks wordt er een evaluatie gesprek ingeboekt en daarin evalueren we de campagnes en kijken we naar de verrichte werkzaamheden voor de komende periode.

Daarnaast delen we een overzicht met de belangrijkste statistieken, op die manier ben je op de hoogte van de behaalde resultaten.

Stap 6
Stap 7

jouw doelen behalen!

Wij zien dit als een samenwerking voor de lange termijn om een win-win te creëren en doen er alles in onze macht aan om jouw doelstellingen te behalen. Het gaat uiteindelijk om het eindresultaat!

Stap 7

Samen online success behalen?

Groei naar de next leven. Wacht niet langer en neem direct actie.

Samen online succes behalen?

Groei naar de next level. Wacht niet langer en neem direct actie.

nl_NLDutch